Boka bord

För privatpersoner. Är du företag och vill boka AW eller företagsevent? Se här!

Baren hos N3rds Bar från sidan med displayer på alla drinkar och andra detaljer som tydligt är inspirerat från spelvärlden.

Vad gäller för en bokning på N3rds Bar?

När du bokar hos oss så garanterar vi dig som gäst ett bord med spelkonsol anpassat för ditt sällskap även om lokalen är full. Vänligen ange vilken konsol av vårt urval ni önskar genom att ange detta i kommentarsfältet när du bokar. N3rds Bar förbehåller sig rättigheten att placera ut er annars efter bäst lämpade bord utifrån ankomsttid samt storlek på ert sällskap.

Självklart försöker vi alltid att ordna så ni får just den konsol ni önskat i er bokning men detta går inte alltid om någon innan dig skulle bokat samma enhet som er tidigare. Vi kommer då höra av oss till er innan ert besök och lösa så ni blir så pass nöjda som möjligt. Annars går det bra att maila oss om ni är osäkra på ert val eller om ni vill ha förslag från oss vad som passar ert sällskap.

Minderåriga får spela med uppsikt av målsman med giltigt ID fram till 20:00.

Viktig information

  • Bokningen avser endast ett bord och en spelkonsol per 4 personer. Mat och dryck väljs på plats eller förbeställs via mail. Det finns inga krav på att man beställer dryck eller mat för att kunna spela.
  • När ni bokar så registrerar ni ert betalkort. Vi debiterar inget för själva bokningen men uteblir ert sällskap från er bokning så debiteras en "no-show fee" på 250kr/bokad person från detta betalkort. Ni kan avboka upp till 36h innan er bokning utan att något belopp dras. Vänligen kontakta oss om ni skulle vilja avboka så kan vi hjälpa er med en ny tid istället.
  • Vi håller borden max 20min efter utsatt tid och bordet släpps sedan vidare till andra gäster. Blir ni sena så ring oss på telefon nummer till oss som anges i er bokning alternativt maila. Tänk på att vi inte alltid hinner svara så vi garanterar inte att vi kan hålla borden längre än 20 minuter.
  • Vi har ingen tidsgräns för er bokning. Ni stannar tills ni är nöjda med kvällen.
  • Bokar ni ett bord med en förvald konsol men är sugen på att prova någon annan under kvällen? Ingen fara, meddela oss i personalen vilken ni vill flytta till så löser vi det så fort bordet är ledigt från andra gäster och förutsatt att storleken på ert sällskap får plats vid det önskade bordet.
  • Glöm inte att meddela personalen och lämna in handkontrollerna när ni är klara med spelandet så vi kan stänga av er spel-timer. Annars tickar den på och ni kommer bli debiterade därefter även för tid ni inte spelat. Det går självklart att sitta kvar vid ert bord efter ni spelat klart. Meddela gärna om möjligt när ni tänkt att lämna så vi kan planera för nästa sällskap som vill spela.
  • Lyckas ni inte få någon bokning för önskad dag? Det går bra att bara komma förbi och ta det som finns ledigt. Ibland är det lite väntetid på borden men oftast går det väldigt fort för något att bli ledigt så slå er ner i baren under tiden så sätter vi upp er på väntelistan om alla konsoler/bord skulle vara upptagna.
  • Vi tar endast emot bokningar för 2-16 personer i sällskap. Vid större sällskap vänligen maila oss på bookingsthlm@n3rdsbar.com för hjälp.
  • Tänk på att vi är en kontant fri bar samt att ha med giltigt ID. Minderåriga får vistas i lokalen fram till 20:00 i sällskap med målsman.
SV Swedish flag EN English flag