Öppna en N3rds Bar?

Baren hos N3rds Bar från sidan med displayer på alla drinkar och andra detaljer som tydligt är inspirerat från spelvärlden.

Sugen på att öppna eget? Få en nystart i karriären och bli din egen chef? Känner du att du vill investera i en hållbar och givande verksamhet?

Just nu söker vi Franchisetagare för att utöka N3rds Bar både i och på sikt utanför Sverige. N3rds Bar öppnade 2017 sin första enhet i Stockholm med sikte på att expandera vidare.

Vi är än idag den enda gaming-relaterade baren som har 100% fokus på retro och couch-gaming med ett unikt utbud av drinkar och nostalgisk känsla.

Vi satsar på ständig förbättring och utveckling av vårt koncept och hoppas att du vill vara med på en spännande resa för att bli en del av en ledande kedja de kommande åren.

Vi söker personer, entreprenörer och företagare som passar följande profil:
- Företagsam och drivande
- Har egen kapital investering
- Ålder 25-45
- Intresse för spel/bar/nördkultur
- Engagerad och har entrepren3rds anda

Tilltänkta orter som vi söker Franchisetagare till: Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro, Västerås, Norrköping, Uppsala, Gävle, Sundsvall, Umeå, Falun, Karlstad

Öppna din nya verksamhet och bli en del av N3rds familjen under handledning av ett färdigt koncept. Tveka inte höra av dig via formuläret om du är redo för ett äventyr ihop med oss!

SV Swedish flag EN English flag